چگونه تبلیغ کنیم تا نتیجهٔ مثبت بگیریم؟
- پنج شنبه 12 مهر 1403
- :views بازدید
- ترفند
بعد از اینکه بازار را بهخوبی شناختید، مشخص کردید چه مخاطبی و چقدر بودجه دارید، برای این مرحله یعنی نتیجهگرفتن از تبلیغات بهخوبی آماده میشوید.
بیایید ببینیم چه کارهایی باید انجام دهیم:
1. جایی باشید که مخاطب شما در آن زندگی میکند
تا حالا به تبلیغات کاله و میهن دقت کردهاید؟ کاله بیشتر در کانالهای دیجیتال حضور دارد و میهن سنتیها را برای خود برداشته است. شاید دلیل اصلی آن محصولات متفاوت کاله باشد که به مخاطبی جوان نیاز دارند.
وقتی بدانید مخاطب شما کیست، بهخوبی میدانید آنها را کجا پیدا کنید؛ بنابراین به این نگاه نکنید فلان رقیب شما کلی پول برای بیلبوردها خرج کرده است! به این توجه کنید چه میخواهید و چه افرادی برای شما سودآور است و سپس تبلیغ را ببرید جایی که آنها زندگی میکنند.
2. محتوای تبلیغاتی ساده باشد
اغلب آدمها حتی در بهخاطرسپردن اسم مشکل دارند و چه برسد محتوای تبلیغاتی پیچیدهٔ شما! چند نکته دربارهٔ پیامی که میخواهید از طریق پل تبلیغات منتقل کنید، وجود دارد:
- بهگونهای بنویسید که هرکسی آن را بفهمد تا خیلی زود به خاطر بسپارد
- در راستای هدفی باشد که دارید
- درد مخاطب را هدف بگیرید
3. استایل خاص و ثابتی داشته باشید
تبلیغات اسنپفود یا خود اسنپ را به خاطر دارید؟ چرا؟ استایل تمام تبلیغات آنها ثابت بوده است و حداقل در ۲۴ ماه اخیر تغییر نکرده است.
اگر میخواهید مخاطب شما گیج نشود، شما را بشناسد و خیلی زود در کنار سایر تبلیغها به چشم بیایید، حداقل یک سال به استایل خود دست نزنید. اجازه دهید مخاطب هر کجا که شما را دید، بداند شمایید.
4. همان چیزی باشید که میگویید
اگر در تبلیغات میگویید شما «بهترین» گزینهاید، باید واقعاً بهترین باشید. تبلیغات شما نباید با محصول یا خدماتی که ارائه میدهید، تضاد داشته باشد.
هر اختلافی بین گفتههای شما در تبلیغات و واقعیت، باعث میشود چند پله به عقب برگردید یا حتی از میدان رقابت حذف شوید؛ بنابراین دقیقاً بدانید چه مزیتی دارید و روی آن مانور دهید.
تایید اجتماعی یا گواهینامههای مرتبط را ارائه کنید تا مطمئن شوید مخاطب حرف شما را باور خواهد کرد. برای مثال، با چند مشتری خود صحبت کنید و تجربهٔ آنها را در قالب ویدئو در اختیار دیگران بگذارید.
مخاطب باید بفهمد شما واقعاً به او کمک خواهید کرد. برخی ادعاها مثل «ارزانترین» یا «پیشنهاد ویژه» خطرناکترند؛ چون خیلی راحت رقبا میتوانند شما را به مشکل بیندازند.
به همین خاطر است که در استراتژی جایگاهیابی به این مسئله توجه کنید روی تمایزی دست بگذارید که دیگران نتوانند آن را تکرار کنند.
5. از مخاطب خود بخواهید کاری انجام دهد
مخاطب را به حال خودش رها نکنید! او مراحل زیر را تا اینجا طی کرده است:
توجه او با عنوان جلب شده است
با خواندن توضیحات (متن تبلیغ) به پیشنهاد شما علاقه پیدا کرده است
لندینگ پیج را بررسی کرده است و اسنادی که برای ثابتکردن ادعای خود ارائه کردید، دیده است
خب حالا چه کند؟ البته این مراحل در سایر تبلیغات مثل پیامکی یا تبلیغات ویدیویی متفاوت است و همه در یک تبلیغ انجام میشود؛ ولی باز هم مخاطب را باید به انجام کاری دعوت کنید.
به نمونههای زیر توجه کنید:
- به فروشگاه شما بیاید
- با شما تماس بگیرد
- فرم پر کند تا با او تماس بگیرید
- به سایت شما سر بزند
اولین دیدگاه را شما برای این آگهی ثبت کنید